Practice makes perfect

Practice makes perfect

9. juni 2019 0 Af Emilia Petersen

Gør dit bedste for øvelse gør mester.

Man kan godt føle at alt det hårde arbejde med hestene hver dag er spildt arbejde, men for hver dag der går, bliver det bedre og bedre. Man lægger bare ikke selv mærke til det.

Hvor der er vilje er der vej

D. 22. april 2015 blev jeg konfirmeret og fik min pony Navoy.

Jeg tænkte nu hvor jeg havde fået en god pony ville det blive easy peasy, for når man havde en god pony kunne man slå alle de andre.

Det første stævne gik også over alt forventning, jeg red LA 1 og vandt på Navoy og blev nr. 2 på min anden pony Benny.

Jeg var MEGET stolt over dem begge, men dagen efter skulle jeg ride LA 2, på Navoy.

Der gik det ikke lige så godt, og efter det blev det hele lidt surt fordi jeg jo troede det hele var så nemt og han sagtens lige kunne have 1 uges fri og det ville han ikke tage skade af.

Efter det fandt jeg ud af at det eneste der virkede, var træning, og at øvelse gør mester.

Jeg begyndte at bruge alle mine timer i stalden og glemte lidt at man også skulle lave lektier, men jo flere heste jeg red, jo bedre blev.

Det endte faktisk med at, jeg i 9. klasse lavede mine lektier i bussen bare for at jeg kunne følge lidt med i skolen. For det eneste jeg havde i hoved var: Øvelse gør mester

Opture og nedture

Der er selvfølgelig mange nedture i hverdagen, men der er også opture.

5 ud af 7 dage tænker jeg, hvorfor rider jeg når det tager alt din tid og det giver ikke pote. Men det gør det på længere sigt. De 2 dage i ugen hvor det går godt, opvarter de dårlige dage.

Jeg sagde engang til min mor på vej hjem fra et stævne: Mor jeg spilder min ungdom og jeg bruger alt min tid på nogle dyr der ikke kan tale i stedet for at være sammen med mine veninder.

Men man ved også godt at man selv kan have en dårlig dag og det kan heste selvfølgelige også. Det er jo levede dyr man har med at gøre, så man skal ikke lade sin vrede gå ud over dem, men i stedet tænke på alle de opture man har haft sammen.

Selvom jeg har haft mange nedture med Navoy er jeg over lykkelig over alle de opture vi også har haft sammen og får i fremtiden.